No Spend November 2018: week 1

No spend month week 1

Inmiddels zijn we één week bezig met No Spend November 2018!

Van veel mensen heb ik leuke reacties gekregen en wat ik het allerleukst vind om te zien is dat de mensen om me heen echt meedenken. Mijn vrienden stellen uit zichzelf voor om thuis af te spreken om wat te drinken en bij te kletsen! Of lekker even buiten te gaan wandelen. Hoe leuk is dat?

Dag 1 – niets uitgegeven, of toch wel?

Donderdag 1 november begon redelijk makkelijk, omdat het een gewone werkdag was. Hop, lunch in de tas en naar het werk. Aan het einde van de dag dacht ik dat we (Nelson doet ook mee met NSN) niets uitgegeven hadden, maar toen bleek dat we broodjes en bananen nodig hadden.

Boodschappen doen is gelukkig toegestaan volgens mijn regels voor No Spend November en zeker als het is om lunch mee te nemen naar werk!

Dag 2 – laatste werkdag 

Vrijdag 2 november had ik mijn laatste werkdag! Vanaf nu ben ik full time blogger en traveller! Wat een ongelofelijk gevoel. Een hele leuke laatste dag op werk waarbij ik het geluk had door mijn manager mee uit lunchen genomen te worden. Deze dag extra geluk want mijn lieve zussen trakteerden mij op een verjaardagsdiner!

Dag 3 en 4 – weekend

Het weekend brak aan. Zou het dan zou het nu echt moeilijk worden? Bij de wekelijkse boodschappen hebben extra opgelet: geen chips voor ons deze week (meteen extra healthy). Zoals gewoonlijk zijn we naar de Lidl geweest. Op zaterdag en zondag kwamen vrienden bij ons thuis langs. Net zo leuk en gezellig.

Het was een chaotisch maar heel leuk weekend met ontzettend veel reacties op ons interview in AD magazine. Super bedankt allemaal hiervoor! Hierdoor, en door het feit dat ik op maandag met mijn vader naar NYC zou gaan, was het totaal niet moeilijk om geen geld uit te geven dit weekend. Ik ben erg benieuwd of ik het de rest van de maand erg ga missen.

Dag 5, 6 en 7 – NYC!

Maandagochtend ben ik voor 4 dagen naar NYC vertrokken. Zoals jullie in mijn vorige blog over No Spend November hebben kunnen lezen, zet ik op deze dagen mijn joker in. Voor de treinreis naar Schiphol al via internet 2 enkeltjes gekocht voor €12 per stuk.

Mijn vader en ik zijn heerlijk aan het genieten van alles wat deze geweldige stad te bieden heeft. Mijn Fitbit geeft elke dag minimaal 20 gelopen kilometers aan dus we zien heel veel! Na gisteren een dagje regen, vandaag een stralende dag.

Vanaf vrijdag weer vol enthousiasme verder met No Spend November!

En jullie?

Ik heb heel benieuwd hoe het jullie allemaal af gaat! Missen jullie bepaalde dingen? Laat het me vooral even weten en ik ben mega trots op iedereen 🙂

Leave a Reply